DRAAIDEURKASTEN

DRAAIDEURKASTEN OP MAAT -  STRAKKE EN KLASSIEKE DRAAIDEURKASTEN

                          

 
Naast schuifdeurkasten en inloopkasten bent u bij Kastenstudio Maatmeubel ook op het goede adres voor draaideurkasten op maat.
Deze kastsystemen worden vaak gebruikt voor slaapkamerkasten, maar kunnen echter ook worden toegepast op kantoorkasten. De deuren kunnen evt. worden voorzien van sloten. Uiteraard kan ook de indeling worden afgestemd op de functie van uw kast.  Ook dit soort kasten wordt weer geheel kamerhoog gemaakt.
 
    
DRAAIDEURSYSTEEM
 
Het degelijke (softclosing) scharnierwerk zorgt ervoor dat uw kast jarenlang probleemloos blijft functioneren. U kunt kiezen uit meer dan 160 kleuren of houtdessins. Deze kasten worden doorgaans ook kamerhoog gemaakt en kunnen in elke gewenste breedte worden vervaardigd. De diepte die nodig is voor een kledingkast is ca. 63 cm.; voor kantoorkasten volstaat meestal een diepte van ca. 35-40 cm.
 
STRAKKE DRAAIDEURKASTEN OF KLASSIEKE DRAAIDEURKASTEN
 
U kunt kiezen voor strakke deuren dan wel klassiek-landelijk draaideuren. Er zijn verschillende modellen klassieke deuren mogelijk.
 
           
 
INDELING DRAAIDEURKAST GEHEEL NAAR WENS
 
U kunt uiteraard uw kast geheel naar wens indelen. Ook laden, al dan niet achter de deuren, behoren tot de mogelijkheden. Draaideurkasten worden verder standaard uitgevoerd met bodemplaat/plint, achterwand en bovendek. Deze onderdelen zorgen voor een goede constructie. Het zijn dus zeer complete kasten.
 
KAST ONDER SCHUIN DAK
 
Een draaideurkast kan ook geheel worden aangepast aan een schuin dak; de ruimte wordt zo optimaal benut.

   

KLEURKEUZE
 
De kleurkeuze voor de strakkere deuren is enorm: meer dan 160 kleuren en houtdessins zijn mogelijk. De kleurkeuze voor de klassieke draaideuren is wat beperkter; deze zijn echter wel in de meest gangbare kleuren leverbaar.
 
LICHTKOOF

Voor een extra luxe uitstraling kunt u de kasten laten voorzien van een lichtkoof, waarin spots zijn aangebracht.

OFFERTE-AANVRAAG

Indien u de maten en uitvoering van de gewenste kast opgeeft, kunnen wij een precieze offerte verstrekken.

Indien u daarmee akkoord gaat, komen wij bij u thuis de precieze maten nemen.

 

MONTAGE BIJ U THUIS - door heel NL en BE

Maatmeubel verzorgt uiteraard ook de montage:

onze ervaren medewerkers monteren op deskundige wijze uw kast, waardoor u gegarandeerd jarenlang zonder problemen uw kast kunt gebruiken.