\ Home \ Trends
Kasten Showroom Fiscaal voordeel Nieuws Klantreacties Contact

Overzicht
Kasten

Aanmelden
Nieuwsbrief

KASTEN OP MAAT (TRENDS)

Uw schuifdeurkast kan door Kastenstudio Maatmeubel geheel worden aangepast aan het huidige modebeeld dan wel tijdloos worden uitgevoerd. Ook kunnen schuifdeuren gebruikt worden als toegang tot een luxe inloopkast.


SCHUIFDEURKAST MET OOSTERSE UITSTRALING
Door middel van tussenprofielen kunnen twee of meer horizontale vakken in uw schuifdeur worden gecreëerd. U kunt daarbij als deurvulling bijvoorbeeld gespoten glas of een warm houtdessin kiezen. Op die manier krijgt de schuifdeurkast een strakke Japanse uitstraling, hetgeen geheel voldoet aan het huidige Oosters-minimalistische modebeeld.

Verschillende materialen in één deur
Het is overigens met deze tussenprofielen ook mogelijk om in één deur verschillende materiaalsoorten te gebruiken, dat een levendig effect geeft. Zo kan een deur bijvoorbeeld onder en boven worden voorzien van een (hout-)dessin en in het midden van gespoten glas.

Trends_002

SCHUIFWANDEN MET GESPOTEN GLAZEN DEUREN
De combinatie van glas en metaal is eveneens op dit moment een duidelijke trend.
Uiteraard kunnen deze materialen ook in uw schuifdeurkast worden verwerkt.
U kunt uw schuifdeurkast laten voorzien van gespoten glazen deuren, gecombineerd met aluminium profielen en rails.
Doordat het glas (aan de achterzijde van de glasplaat) wordt gespoten, wordt een hoogglans effect bereikt, hetgeen er bijzonder luxe en modieus uitziet.
Bijkomend voordeel is dat de deuren ondoorzichtig zijn, maar toch luchtig ogen.
Vanzelfsprekend kunt u de schuifdeurkast ook laten voorzien van gespoten glazen deuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een houtdessin. Op die manier krijgt de kast een meer "warme" uitstraling.

Trends_003

SCHUIFWANDEN MET SPIEGEL: LUXE EN PASSEND BIJ ELKE TREND
Indien u wilt dat uw schuifdeurkast alle modetrends doorstaat of indien u nogal eens verandert van interieur, dan kunt u kiezen voor een schuifdeurkast met spiegeldeuren.
De spiegeldeuren zijn er in drie tinten: helder, grijs getint en brons getint.
Naast het feit dat een dergelijke kast zeer neutraal is, geven de spiegeldeuren optisch gezien een zee van ruimte. Zeker in wat kleinere kamers zult u versteld staan van het effect. Naast spiegeldeuren heeft Kastenstudio Maatmeubel een zeer breed assortiment neutrale kleuren, zodat uw schuifdeurkast ook dan in vrijwel elk interieur past.
Om toch nog een accent te geven aan uw schuifdeuren, kunt u deze combineren met witte, crème, donkerbruine, zwarte, aluminium of goudkleurige profielen.


Trends_004

TREND OVERGEWAAID UIT AMERIKA: INLOOPKASTEN  Schuifdeurkast dicht

zie ook onze speciale site over inloopkasten:

www.inloopkasten.nl

Naast de traditionele schuifdeurkast is op dit moment de inloopkast helemaal in.  Uiteraard kan Kastenstudio Maatmeubel helpen deze droom te verwezenlijken.

Indien een ruimte beschikbaar is, kan deze omgetoverd worden tot een luxe inloopkast tegen een lagere prijs dan u denkt! Ramen en deuren hoeven geen obstakel te vormen: alles wordt tot op de millimeter aangepast. De kleurkeuze is enorm groot. Trends_005

U kunt  een inkoopkast creëren door bijvoorbeeld een kamer geheel te laten voorzien van een open kastinterieur.

Daarnaast is het mogelijk om een deel van een kamer hiervoor te reserveren: u kunt het gedeelte door middel van schuifdeuren afscheiden van de rest van de (slaap-)kamer.

Op het eerste gezicht lijkt het dan een "gewone" schuifdeurkast, waarbij één of meer schuifdeuren toegang bieden tot uw inloopkast. U kunt het kastinterieur en de deuren zo luxe maken als u wenst.

Op de foto's hiernaast ziet u dat  de schuifdeuren (voorzien van gespoten glas en tussenprofielen) als toegangsdeuren tot de Schuifdeurkast binneninloopkast worden gebruikt; het interieur van de inloopkast is vervaardigd in een peren houtdessin, dat een luxe en warme uitstraling geeft.

Ook kunt u vanzelfsprekend verlichting in en buiten de kast laten aanbrengen. Voor meer informatie en mogelijkheden, zie het onderdeel inloopkasten op deze site of ga naar onze speciale site www.inloopkasten.nl


Heeft u vragen over onze website neem contact met ons op info@kastenopmaat.nl 
Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
Laatste wijziging: 3 april 2014 - Realisatie en promotie Abraxax Communication Solutions